joi, 9 februarie 2012

Interviu cu Radu Oncescu

Asa cum mi-am dorit de la o vreme, am reusit sa realizez un mic interviu cu Radu Oncescu, cel care v-a raspuns la cautari ca “oncescu reteta succesului”, “cu se lipesc cutiile de aluminiu” si clasicul “cine este darth vader“.Fara alte intorduceri, va las sa cititi cum decurge o zi din viata bloggerului nostru, cum este o zi de facultate si ce mesaj are el pentru cititorii sai si ai nostrii cititori :D. 

1.Ce te-a determinat sa fi blogger ?
 Exprimarea plastica pe care nu o puteam folosi in offline :)))))) (Glumesc).Sincer chiar nu stiu.A fost totul dintr-o data.S-a aprins scanteia si am zis : hai sa-m fac blog J.Si de atunci a inceput toata faza asta 2.0 pe wordpress.com ca mai apoi sa trec pe .ro.A fost ceva din senin :D. 

2.Care este postarea ta preferata publicata pe blogul tau ?
 Sunt mai multe.Dar acum imi vine cea in care am scris despre faptul ca Hitler a aflat ca nu a castigat nimic in urma unei campanii a BCR desfasurate pe “blogurile noastre toate” ca sa ma exprim mai patriotic asa :D.Care a avut un ecou destul de puternic prin blogosfera din RO. Va las si linkul in caz ca vreti sa il vedeti

3.Cum iti gasesti subiectele pentru postari ?
 Le gasesc prin lucrurile care se mai intampla pe la facultate, prin evenimentele la care particip, pamfleturi, subiecte din categoriile “Celor care nu cuvanta” (si sunt din plin), science & tech & meh :D.

 4.Mesaj pentru cititorii tai si ai nostrii ? :D
 Doar atat : Salutari celor din Google Reader

 5.Ce inseamna o zi buna si o zi proasta pentru blog ?
 O zi buna pentru blog este atunci ai 5 idei si nu stii pe care o sa asterni prima.O zi proasta este atunci cand ai decat o idée si ti-e lene sa o scrii :D.

 6.Care sunt bloggerii pe care ii citesti ?
 De obicei bloggerii pe care eu ii citesc sunt din domenii variate.Dar un top 3 ar fi cam asa : Chinezu, Semanticus si Iancu Ionut (alias Blogareala cu Vrajeala).

 7.Cum a fost la Z Party ?
 Foarte frumos.Imaginati-va 5 echipe de bloggeri si bloggerite de cati 20 de insi imbracati pe stil Disco, Anii ’50 (pentru fete), Rock, Hard Rock si Hippie.Plus de faza cu “Ziua Z”, caci nimeni nu a stiut ce inseamna acel “Z”.Nici macar cei 5 bloggeri care l-au prezidat :D.

 8.Cum e o zi din viata lui Radu ?
 Dimineata : Cafea si biscuit si un tur al retelelor pe care subsemnatul socializeaza :D
 Pranz : Pranzul + desert bomboane cu frisca si alt un tur al retelelor pe care subsemnatul socializeaza :D 
Seara : Cola + sandwich-uri si ultimul tur al retelelor pe care subsemnatul socializeaza :D 

9.Cel mai bun blogmeet la care ai participat ?
 In afara de primul blogmeet unde ochii si implicit lentilele ochelarilor mei erau atintiti asupra unei anumite fete :D, a fost cel de anul trecut din mai din Oktoberfest unde am trecut de la sticla de bere la galeata de bere (serios vorbind) :)))))))).

10.Vei veni la blogmeet-ul Calarasean ?
 In sfarsit o intrebare unde ma pot exprima mai liber asa.Date fiind conditiile de reactie actuale, slab sanse sa iasa vreun produs de reactie.Dar...sa zicem ca as veni 100% pentru a cunoaste reprezentantele 2.0 ale sexului frumos din Calarasi.

 11.Mesaj pentru cei care doresc sa urmeze facultatea de chimie la Bucuresti ?
 Daca vreti sa vedeti - vorba aceea “how the job is done” – va astept cu drag.Mai ales ca sunt si niste proiecte faine pe la Asoc. Studentilor Chimisti in care va puteti implica ( de ex. sesiuni stiintifice de comunicare ale studentilor, schimburi de experienta cu alte facultati.

 12.Ce faci in timpul liber ?
 Mai citesc o carte, mai merg la un teatru, la un film, la “un suc” cu prietenii din online prin Centru Vechi.

 13.Sfaturi pentru echipa "stiilipidu" ?
:D In primul rand sunteti fete - bafta la baieti.
 In al doilea rand – e un pas inainte faptul ca aveti si un blog pe care scrieti amandoua (in afara de cele personale).
 In al treilea rand – ramaneti unite indifferent ca la anumite moment date va veti exprima una fata de cealalta mai plastic :D.Rare sunt situatiile cand poti face blogging in echipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu